Aprašymas
Rekomenduojama naudoti įvairios mėsos marinavimui, taip pat šašlykams ir kepsniams.
Sudedamosios dalys
Svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, mairūnai, kvapieji pipirai, gvazdikėliai, imbieras, čiobreliai, petražolės, krapai, citrinos žievelės.
Alergenai
Gali turėti SALIERŲ, GLITIMO, GARSTYČIŲ, SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumo informacija 100 g produkto
Energinė vertė 1513 kJ / 360 kcal
Riebalai 4,1 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g
Angliavandeniai 59,4 g
-iš kurių cukrų 17,5 g
Skaidulinės medžiagos 19,7 g
Baltymai 11,4 g
Druska 0,1 g
Kilmės šalis
Lietuva
Laikymo sąlygos
Vėsioje ir sausoje aplinkoje.
Receptai
Kiaulienos sprandinės šašlykas be druskos
Skaityti
>