Nemokamas pristatymas nuo € 25
Kontaktai
LT
EN
LT
HOT
Traškučiai
2
Porcijų kiekis: 4


Paruošimas

Kepimo aliejų įkaitinti iki 215-220 laipsnių temperatūros. Kiaulių odelių ruošiniai panardinami į karštą aliejų ir laikomi iki 30 sekundžių. Išėmus, nusausinti vienkartine šluoste.

Pateikti su Barbekiu ar Barbekiu čili prieskoniais.

Ingredientai

• 100 g kiaulių odelių

• Kepimo aliejaus

• Prieskonių mišinio Barbekiu

Naudojami produktai
Gruzdinimo
Aliejus 5l
Gruzdinimo Aliejus
Į krepšelį
€ 12.88
Kiaulių odelės
Džiovintos (traškučiams) 100g
Kiaulių odelės Džiovintos (traškučiams)
Į krepšelį
€ 1.68
Barbekiu čili
Prieskonių mišinys 100g
Barbekiu čili Prieskonių mišinys
Į krepšelį
€ 1.54
Komentarai
Komentarų nerasta...
Palikti komentarą