500 ml sulčių šiek tiek pašildyti ir juose ištirpinti 30 g želatinos. Padėti į šaldytuvą sustingti.
Varškę sutrinti arba permalti. Užvirinti 200 ml vandens, atvėsinti iki kambario temperatūros ir jame ištirpinti 30 g želatinos ir vanilinį cukrų. Formos dugną iškloti sausainiais. Sulčių drebučius supjaustyti kubeliais. Į varškę supilti ištirpintą želatiną ir vanilinį cukrų ( vandenyje), pjaustytus sulčių drebučius, spanguoles, gerai išmaišyti, dėti į formą ant sausainių, išlyginti paviršių. Padėti į šaldytuvą vienai valandai sustingti. Minimaliai pašildžius sultis 500 ml, ištirpinti 30 g želatinos ir supilti ant varškės masės. Palikti šaldytuve ilgesniam laikui kol pilnai sustings.
• 1 kg varškės 9 proc.rieb.
• 90 g želatinos 160 bl.
• 100 g dž.spanguolių
• 1 arb.š. vanilinio cukraus
• 1 pak. sausainių „Gaidelis“
• 200 g vandens
• 1 l sulčių