Nemokamas pristatymas nuo € 21
Kontaktai
LT
MILD
Nekeptas varškės tortas
0
Porcijų kiekis: 6


Paruošimas

500 ml sulčių šiek tiek pašildyti ir juose ištirpinti 30 g želatinos. Padėti į šaldytuvą sustingti.

Varškę sutrinti arba permalti. Užvirinti 200 ml vandens, atvėsinti iki kambario temperatūros ir jame ištirpinti 30 g želatinos ir vanilinį cukrų. Formos dugną iškloti sausainiais. Sulčių drebučius supjaustyti kubeliais. Į varškę supilti ištirpintą želatiną ir vanilinį cukrų ( vandenyje), pjaustytus sulčių drebučius, spanguoles, gerai išmaišyti, dėti į formą ant sausainių, išlyginti paviršių. Padėti į šaldytuvą vienai valandai sustingti. Minimaliai pašildžius sultis 500 ml, ištirpinti 30 g želatinos ir supilti ant varškės masės. Palikti šaldytuve ilgesniam laikui kol pilnai sustings.

Ingredientai

• 1 kg varškės 9 proc.rieb.

• 90 g želatinos 160 bl.

• 100 g dž.spanguolių

• 1 arb.š. vanilinio cukraus

• 1 pak. sausainių „Gaidelis“

• 200 g vandens

• 1 l sulčių

Naudojami produktai
Komentarai
Komentarų nerasta...
Palikti komentarą