Nemokamas pristatymas nuo € 25
Kontaktai
LT
MILD
Baltame padaže grybai „Voveraitės“
3
Porcijų kiekis: 4


Paruošimas

„Voveraites“ gerai nuplauti, nuvalyti žemių likučius, supjaustyti. Keptuvėje svieste apkepti smulkintus svogūnus, dėti grybus, trumpai apkepti. Pasiruošti baltą padažą: sauso padažo mišinį baltam padažui 25 g permaišyt su 100 ml vandeniu ir supilti į keptuvę ant grybų ir svogūnų. Kepti kol užverda padažas.

Ingredientai

• Grybų

• Sviesto

• Svogūno

• Sauso mišinio baltam padažui

• Prieskonių mišinio „Kaimiškas bulvytėms“

Naudojami produktai

BALTO padažo

Milteliai

100g
<p>BALTO padažo</p><p></p> <p>Milteliai</p><p></p>
Į krepšelį
€ 1.96

KAIMIŠKOMS BULVYTĖMS

Prieskonių mišinys

100g
<p>KAIMIŠKOMS BULVYTĖMS</p><p></p> <p>Prieskonių mišinys</p><p></p>
Į krepšelį
€ 1.09
Komentarai
Komentarų nerasta...
Palikti komentarą