YPATINGIEMS ŠAŠLYKAMS
Rekomenduojama naudoti: 50 g /1 kg mėsos /150-300 ml vandens.
Druska, svogūnai, raudona saldžioji paprika, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio acetatas, cukrus, dekstrozė, kadagio uogos, juodieji pipirai, GARSTYČIOS, morkos, petražolės, lauro lapai, gvazdikėliai, bazilikas, kvapieji pipirai, svogūnų kvapioji medžiaga.
Gali turėti SALIERŲ, GLITIMO, SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakų.
Energinė vertė 867 kJ / 206 kcal
Riebalai 3,6 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g
Angliavandeniai 34,5 g
-iš kurių cukrų 24,1 g
Skaidulinės medžiagos 5,8 g
Baltymai 6,0 g
Druska 27,1 g