Aprašymas
Vartojamas mėsos, laukinienos patiekalams, salotų padažams, marinatams gardinti, daržovių patiekalams.
Sudedamosios dalys
Petražolės, raudona saldi paprika, svogūnai, SALIERAI, morkos, bazilikai, raudonėliai.
Alergenai
Gali turėti GLITIMO, GARSTYČIŲ, SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumo informacija 100 g produkto
Energinė vertė 1263 kJ / 302 kcal
Riebalai 4,8 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g
Angliavandeniai 34,3 g
-iš kurių cukrų 8,3 g
Skaidulinės medžiagos 29,8 g
Baltymai 15,4 g
Druska 0,2 g
Kilmės šalis
Lietuva
Laikymo sąlygos
Vėsioje ir sausoje aplinkoje.