Aprašymas
Naudoti ryžių, kruopų, daržovių ir mėsos troškinių gardinimui.
Sudedamosios dalys
Bazilikai, petražolės, SALIERAI, kalendra, aitrioji paprika, ožragė, mairūnai, krapai,čiobreliai, lauro lapai, mėta, kuminas.
Alergenai
Gali turėti GLITIMO, GARSTYČIŲ, SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumo informacija 100 g produkto
Energinė vertė 1446 kJ / 345 kcal
Riebalai 6,8 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,3 g
Angliavandeniai 42,9 g
-iš kurių cukrų 9,1 g
Skaidulinės medžiagos 24,8 g
Baltymai 15,7 g
Druska 0,7 g
Kilmės šalis
Lietuva
Laikymo sąlygos
Vėsioje ir sausoje aplinkoje.