Rekomenduojama naudoti: kiaulienai, paukštienai, žuviai, avienai, jautienai. Naudojimo norma: 100 g /1 kg
Augaliniai aliejai (rapsų aliejus, rapsų aliejus (visiškai hidrintas), mišinys (druska, cukrus, svogūnai, krapai,
kalendra, česnakai, aitrioji paprika, gelsvės šaknys, ožragė, ožragė mėlynžiedė, imbieras, ciberžolė, kuminas,
pankolis), mango milteliai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, paprikos ekstraktas, kvapioji medžiaga
Gali turėti SALIERŲ, GLITIMO, GARSTYČIŲ, SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakų.
Energinė vertė 731 kcal/ 3012 kJ
Riebalai 74,6 g
-iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 9,2 g
Angliavandeniai 12,7 g
-iš kurių cukrų 7,7 g
Skaidulinės medžiagos 1,5 g
Baltymai 1,5 g
Druska 6,9 g