Aprašymas
Rekomenduojame naudoti avienos, žvėrienos bei veršienos patiekalams gardinti.
Sudedamosios dalys
Česnakai, juodieji pipirai, bazilikai, petražolės, čiobreliai, rozmarinas, mairūnai, svogūnai, raudonėliai, česnakų laiškai.
Alergenai
Gali turėti GLITIMO, GARSTYČIŲ, SALIERŲ, SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumo informacija 100 g produkto
Energinė vertė 1499 kJ / 356 kcal
Riebalai 3,4 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g
Angliavandeniai 58,3 g
-iš kurių cukrų 22,6 g
Skaidulinės medžiagos 16,4 g
Baltymai 14,6 g
Druska 0,2 g
Kilmės šalis
Lietuva
Laikymo sąlygos
Vėsioje ir sausoje aplinkoje.