Druska Grybų
Malūnėlio papildymas
Jūros druska 35 %, svogūnai, SALIERAI, džiovinti grybai 11,5 % (baravykai, pievagrybiai), juodieji pipirai, porai, česnakai, gelsvės lapeliai, rozmarinai, krapai, augalinis aliejus (rapsų), čiobreliai, svogūnų laiškai, kvapioji medžiaga, lauro lapai.
Gali turėti GLITIMO, GARSTYČIŲ, SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakų.
Energinė vertė 924 kJ/219 kcal
Riebalai 1,7 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g
Angliavandeniai 36,6 g
-iš kurių cukrų 6,0 g
Skaidulinės medžiagos 9,5 g
Baltymai 9,6 g
Druska 35,2 g
Lietuva
Jūros druskos kilmės vieta – ES