Aprašymas
Naudojamas patiekalams suteikti indišką skonį ir aromatą -vegetariškam troškiniui, su avinžirniais ar špinatais ruošti, vištienos ar kitokios mėsos patiekalams gardinti.
Sudedamosios dalys
Prieskoniai (kalendra, kardamonas, kuminas, juodi pipirai, cinamonas, gvazdikėliai, lauro lapai, muskatas).
Alergenai
Gali turėti GLITIMO, GARSTYČIŲ, SALIERŲ, SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumo informacija 100 g produkto
Energinė vertė 1641 kJ / 392 kcal
Riebalai 11,1
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 2,0
Angliavandeniai 48,2
-iš kurių cukrų 15,9
Skaidulinės medžiagos 25,6
Baltymai 12,2
Druska 0,1
Kilmės šalis
Lietuva
Laikymo sąlygos
Vėsioje ir sausoje aplinkoje.