Aprašymas
Kanapės suteiks nepakartojamą skonį ir aromatą įvairiems bulvių, mėsos, varškės patiekalams.
Sudedamosios dalys
Kanapių sėklos 85 %, skrudinti svogūnai, jūros druska 7 %.
Alergenai
Gali turėti SALIERŲ, GLITIMO, GARSTYČIŲ, SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumo informacija 100 g produkto
Energinė vertė 2008 kJ / 481 kcal
Riebalai 27,0 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 2,2 g
Angliavandeniai 33,9 g
-iš kurių cukrų 2,3 g
Skaidulinės medžiagos 6,9 g
Baltymai 22,2 g
Druska 7,0 g
Kilmės šalis
Lietuva
Laikymo sąlygos
Vėsioje ir sausoje aplinkoje.